Expo Commerce i Košarkaški savez Crne Gore produžili saradnju

Ognjen
Piše: Ognjen 405 pregleda Dodaj komentar
Foto: KSCG

Kompanija Expo Commerce iz Kotora ostaje uz Košarkaški savez Crne Gore.

Produžetak saradnje, nakon odličnih rezultata naše košarke u prethodnih godinu, potpisali su predsjednik KSCG-a Nikola Peković i izvršni direktor kompanije Expo Commerce Nikola Dabović.

Na zadovoljstvo obije strane, tokom prve godine ugovora stigli su ogromni uspjesi naših reprezentacija, seniori su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, seniorke na Eurobasket, mlada muška selekcija bila je treća u Evropi, dok su se mlade košarkašice okitile zlatom na B prvenstvu Evrope u Skoplju.

“Kao izvršni direktor kompanije Expo Commerce iz Kotora, sa ponosom mogu da kažem da smo prošle godine potpisali prvi sponzorski ugovor sa ovim savezom. U prvoj godini našeg partnerstva, Košarkaški savez Crne Gore je ostvario izvanredne rezultate. Ovi uspjesi su rezultat napornog rada, talenta i predanosti naših igrača, trenera, menadžmenta Košarkaškog saveza Crne Gore, kao i podrške koju su dobili od nas kao sponzora”, kazao je Dabović i dodao:

“Važno je napomenuti da smo učestvovali u značajnom ugovoru između Košarkaškog saveza Crne Gore i kompanije Enervit iz Italije. Kao posrednik u ovom ugovoru, Expo Commerce je pomogao da se obezbijedi finansijska podrška za dalji razvoj košarkaškog sporta u Crnoj Gori. Naš cilj, kao kompanije je da kroz ovaj, novi, sponzorski ugovor doprinesemo daljem razvoju košarke u Crnoj Gori i da pomognemo u stvaranju povoljnih uslova za napredak ovog sporta u našoj zemlji. Vjerujemo da smo sa ovim partnerstvom na pravom putu ka ostvarenju ovog cilja. Želimo da se zahvalimo Košarkaškom savezu Crne Gore na dosadašnjoj saradnji i na prilici koju nam je pružio da podržimo ovaj važan sport u našoj zemlji. Nadamo se da će naše partnerstvo nastaviti da se razvija i da ćemo zajedno moći da doprinesemo uspjehu košarkaškog sporta u Crnoj Gori.”

Peković se zahvalio kompaniji Expo Commerce na povjerenju i podršci.

“Izuzetno nam je drago kada ispunimo očekivanja i kada rezultatima zavrijedimo veliku pažnju. Sigurno da su igre naših košarkaša i košarkašica dodatan motiv, ali i obaveza da radimo još više na stvaranju boljih uslova. U tom smislu sponzori su nam od velike važnosti i vjerujem da ćemo sa jednakim uspjehom nastaviti saradnju na zadovoljstvo svih nas.”

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar