Expanse Studios izlagač na SiGMA – najvećem gaming sajmu Evrope

Vladan
Piše: Vladan 192 pregleda Dodaj komentar

Expanse Studios, najbrže rastući proizvođač online casino igara, ponovo je dio svjetske elite. Ovoga puta učestvuje na SiGMA World Europe sajmu koji okuplja najveće svjetske i evropske proizvođače i fanove kompjuterskih i igara na sreću od 13 do 17. novembra.

Ovo učešće dolazi tek nekoliko sedmica nakon veoma uspješnog nastupa na prestižnom G2E u Las Vegasu.

Expanse Studios će biti na šandu 1030.

Epicentar iGaming industrije: SiGMA Europe 2023. ruši sve rekorde

Riječ je o gaming događaju koji će srušiti sve rekorde u evropskim okvirima. Event će imati preko 800 globalnih sponzora i nevjerovatnih 25.000 gostiju koji će imati prilike da slušaju izlaganja više od 250 C-level govornika i povežu se sa novim poslovnim partnerima u preko 50 za to osmišljenih događaja.

Top 5 igara Expanse Studios pred svjetskom elitom

U svakom slučaju, godina za nama bila je veoma uspješna za Expanse Studios, sa nekoliko igara koje su već sada stekle globalnu popularnost. Zato će štand 1030 na Expanse Europe biti jedan od najpopularnijih i mjesto gdje će se svi posjetioci uvjeriti zbog čega su naslovi poput Pinata Loca, Clown Fever Deluxe i dr. ne samo developerski uspjesi već i najpopularnija zabava kod igrača.

Piñata Loca – Globalni hit kaskadnih slotova je stigao

Tako će gosti Sigma Europe imati priliku da se upoznaju sa najvećim favoritom igrača a to je Piñata Loca, igrački spektakl koji kombinuje super bogatu grafiku i mehanizam kaskadnih slotova. Igra koja će „ukrasti šou“ na predstojećem događaju dočarava kolorit Meksika, nudi nevjerovatne zaplete i donosi nevjerovatne dobitke igračima.

Wild Icy Fruits, još jedan već sada čuveni slot, takođe nastavlja da oduševljava svojim velikim nagradama i mogućnostima, „da se naježiš“ – u skladu sa temperaturama napolju. A tome doprinse i tri vrhunska džekpota – Mini, Midi i Mega.

Pia Premium je još jedan istorijski hit – igrači će krenuti putem kulture američkih urođenika. Time se prerasta atmosfera običnog slota – dobijamo pregršt vizuelizovanih kulturnih bogatstava i uzbudljive in-game dinamike.

Potom slijedi elegancija ravna Monte Karlu sa čuvenim Titan Roulette Deluxe, igra koja spaja digitalne efekte, luksuz i tradicionalne igre za stolom poput ruleta. Sofisticirana grafika, vrhunske isplate i sjajni dizajn – sve je to na jednom mjestu majstorski spojio Expanse Studios.

Za kraj – pravi pravcati cirkus.

Clown Fever Deluxe je igra koja dočarava autentični duh cirkuskih šatri, naravno ukombinovanih sa vrhunskim multiplikatorima i interaktivnim interfejsom.

Za više detalja posjetite expanse.studio ili pošaljite poruku na [email protected].

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar