Evo trika za osvajanja extra bonus

Vladan
Piše: Vladan 174 pregleda Dodaj komentar

Kako osvojiti dodatan bonus za sportsko klađenje i to inicijalno, ne kao marketinški trik? U ovom tekstu ćete pronaći odgovor na ovo pitanje.

Otključajte bonus i uživajte u trošenju na sportskom klađenju – ligama koje volite, brojevima ili trkama konja i pasa.

Evo i kako!

Dobro vam je poznata Meridianpay ponuda na S Press trafikama. Sportska kladionica Meridian svake subote i nedelje poklanja 10% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur.

Ako ste napravili malu pauzu, ovo je idealna prilika da se vratite i preuzmete bonus na uplatu i to – 10% bonusa na prvu uplatu veću od 5eur na S Press trafici.

Obzirom da volimo svi bonuse, da odigramo na najbolje kvote i najraznovrsniju ponudu igara, sportska kladionica Meridian poklanja 10% bonusa na prvu uplatu na S Press tokom subote i nedelje.

Kliknite na Lokacije, pronađite vaš grad i obližnju trafiku – na jednostavan način ostvarite dodatan bonus za vikend mečeve.

Registrujte u dva korana na meridianbet.me, i u martu osvojite bonus dobrodošlice. Za početak zaigrajte besplatno na veliki broj sportskih mečeva ili kazino slot igara i postani milioner.

Posjeti Meridianpay portal i saznaj sve aktuelne promocije; Učestvuj u zanimljivim nagradnim igrama na Instagram i Facebook profilima i osvoji zanimljive robne poklone @meridianpay_cg

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar