EPCG Superliga u odbojci nikad zanimljivija

U EPCG Superligi odbojkašica pojačala su se četiri kluba – Herceg Novi, Luka Bar, Galeb Liko Soho Group i Akademija, dok su kod odbojkaša nova angažovanja uoči nastavka sezone imali Jedinstvo i Budućnost volley

Redakcija
Piše: Redakcija 143 pregleda Dodaj komentar

Gledajući po transferima u posebnom prelaznom roku EPCG Superlige odbojkaša i odbojkašica, očekuje nas zanimljiv nastavak odbojkaške sezone 2022/2023.

U EPCG Superligi odbojkašica pojačala su se četiri kluba – Herceg Novi, Luka Bar, Galeb Liko Soho Group i Akademija, dok su kod odbojkaša nova angažovanja uoči nastavka sezone imali Jedinstvo i Budućnost volley. Prelazni rok je trajao do 15.januara 2023.godine.

Iz hrvatske Marina Kaštele u Herceg Novi, prvoplasiranu ekipu EPCG Superlige za odbojkašice, stigla je libero ženske seniorske reprezentacije Crne Gore Melisa Cenović.

Drugoplasirana Luka Bar dovela je tri pojačanja za nastavak sezone.

Na poziciji korektora stigla je Kristina Božović iz Akademije.

Na poziciji primača servisa novo pojačanje Baranki je Nevena Vidojević, koja je u prvom dijelu sezone nosila dres beogradskog Radničkog.

Luka Bar je takođe registrovala i Bjeloruskinju Juliju Minjuk, koja igra na poziciji srednjeg blokera.

Osvježenje u igračkom kadru je stiglo i u ekipi Galeba Liko Soho Group, Amerikanke Carly Graham i Charlotte Richards biće na raspolaganju treneru Petru Kokoviću.

Najperspektivnija odbojkašica Crne Gore za 2021.godinu i dosadašnja članica pljevaljskog Rudara Majda Čakar pojačala je Akademiju iz Tivta.

U konkurenciji odbojkaša, nakon oporavka od povrede, ekipi Budućnost Volley-a se priključio korektor Milutin Pavićević.

U konkurenciji odbojkaša, nakon oporavka od povrede, ekipi Budućnost Volley-a se priključio korektor Milutin Pavićević.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar