EPCG Superliga dama: Luka Bar u derbiju kola dočekuje Herceg Novi

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 282 pregleda Dodaj komentar

Susret odbojkašica Gimnazijalca i Albatrosa u petak, u sali Gimnazije u Kotoru od 19 časova otvoriće 11. kolo EPCG Superlige odbojkašica.

Zanimljivo će biti u subotu, u derbi utakmici, gdje će drugoplasirana Luka Bar ugostiti prvoplasirani Herceg Novi u Sportskom centru “Tpolica” u Baru od 16 časova.

“Ekipa Herceg Novog je neprikosnoveni lider šampionata i sigurno tim koji je na višem nivou od ostalih učesnika našeg prvenstva. Moramo igrati našu najbolju igru, jer jedino tako možemo doći do neizvjesnih završnica setova”, kazao je Vladimir Milačić, trener Luke Bar.

Trener Novljanki, Milorad Krunić kaže da su spremni, očekuju pobjedu, ali sa oprezom idu u Bar.

“Što se tiče utakmice u Baru, bićemo na oprezu. Iako smo ih do sada dobili tri puta u sezoni, u Kupu, prvenstu i prijateljskoj utakmici prije deset dana. Mislim da oni u prijateljskoj utakmici nisu pokazali svoje najbolje lice i da će ova utakmica u Baru biti puno neizvjesnija od prijateljske. Mi idemo spremni, idemo na pobjedu, kojim rezultatom nebitno, bitna je pobjeda”.

U subotu, na programu su još dva meča, Morača dočekuje Mediteran u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici od 19 časova. U istom terminu, Jedinstvo u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju dočekuje Akademiju. Kolo će u nedjelju zatvoriti Galeb Liko Soho Group i Budućnost volley u SC “Topolica” u Baru (17h).

Raspored utakmica 11. kola EPCG Superlige odbojkašica:

petak, 03.februar
Gimnazijalac – Albatros (19h)
subota, 04.februar
Luka Bar – Herceg Novi (16h)
Morača – Mediteran (19h)
Jedinstvo – Akademija (19h)
nedelja, 05.februar 
Galeb Liko Soho Group – Budućnost volley (17h)
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar