Ema Alivodić najavljuje prave „lavice”

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 975 pregleda Dodaj komentar
Foto: IHF

Među 18 rukometašica koje će predstavljati Crnu Goru na 15. Evropskom prvenstvu, čiji su organizatori Ljubljana, Celje, Skoplje i Podgorica, jedno je novo prezime. Ne i ime – Ema Alivodić je nakon ljetošnje udaje nedavno promijenila pasoš, pa više na leđima iznad broja 66 neće pisati Ramusović.

Pivotkinja ĆSM Bukurešta jedva čeka početak šampionata.

„Jako smo srećne što smo opet zajedno, sigurno da će biti jako teško i naporno. Ali, naravno da ćemo dati sve od sebe i potruditi da se pokažemo u što boljem svjetlu, uz našu publiku, koja nam je osmi igrač”, poručila je djevojka koja krajem mjeseca slavi 26. rođendan.

Prvi rival je uvijek nezgodna Španija, sa kojom se meč u „Morači” igra u subotu u 18 časova.

„Teške su i zahtjevne, bez obzira na to u kojem su sastavu. Igraju duboku odbranu, koja je jako zahtjevna za naš napad, a dobre su i u ofanzivi. Biće nam sigurno teško u oba pravca. Pratimo ih šta rade, gledale smo sve utakmice koje su igrale do sada. Sigurno je da nas čeka jako težak i zahtjevan meč”.

O ciljevima ne želi da priča, samo je prva naredna utakmica u fokusu.

„Idemo korak po korak, kao i uvijek. Španija, Njemačka, Poljska, tim redom. Želim da prođemo grupu i osvojimo što više bodova. Stvarno bih voljela da bude puna dvorana, pozivam navijače da dođu u što većem broju. Jako smo srećne kada su oni tu i sigurna sam da znaju da su naš osmi igrač”, poručila je Alivodićeva.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar