Džudović: Sudija je bio pristrasan

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 819 pregleda Dodaj komentar

Steven+Gerrard+Miodrag+Dzudovic+Montenegro+uYY3czQoBubxZa razliku od Rostova našeg trenera Miodraga-Grofa Božovića, koji je pobjedom od 2:0 nad SKA Energijom na pragu ostanka u rusku Premijer ligu, Spartak iz Naljčika je identično poražen na gostovanju Krilima sovjetov.

 

Zato će ekipa čiji je kapiten crnogorski reprezentativac Miodrag-Nano Džudović imati težak zadatak u revanšu 5. juna na svojem terenu.

“Iako smo gostovali u prvom duelu utakmica je bila potpuno ravnopravna. Presudila je pristrasnost sudije Vladislava Bezborodova, koji je svirao dva penala za Krila sovjetov”, kazao je Džudović.

 

Bezborodov je poznat i po eliminaciji Rostova iz polufinala Kupa Rusije, jer je zbog tri nedosuđena penala Grofa Božovića ostavio bez učešća u Ligi Evrope. Čak, šta više, Grof je zbog primjedbi na suđenje u tom meču sa moskovskim CSKA, diskvalifikovan na pet utakmica u Kupu Rusije.

 

“Nećemo se predati, pokazali smo da nijesmo lošija ekipa i možemo kući nadoknaditi minus. Ja sam na poluvremenu morao izaći, jer sam u jednom duelu već na startu utakmice slomio nos. Biću spreman za revanš”, naglasio je Džudović.

 

Izvor: Vijesti

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar