Džiu-džicu klub Stara Varoš osvojila devet medalja

Crna Gora je osvojila drugo mjesto u ukupnom plasmanu

Redakcija
Piše: Redakcija 104 pregleda Dodaj komentar

Takmičari džiu-džicu kluba Stara Varoš osvojili su devet medalja (pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu) na Balkanskom prvenstvu i Balkan openu, turniru koji ima status Svjetskog kupa.

Oba turnira na programu su bila prethodna tri dana u Banjaluci, a Crna Gora je osvojila drugo mjesto u ukupnom plasmanu.

Zlatne medalje su osvojili: Balša Sinđić, u fighting disciplini i u ne waza disciplini do 42 kilograma, senior Nikola Perović do 94 kilograma, ne waza disciplina, Maksim Bulatović do 30 kilograma u fighting disciplina i Boško Zindović u ne waza disciplini do 50 kilograma.

Srebrne medalje su osvojili: Aleksa Šaban do 66 kilograma ne waza disciplina, Boško Zindović do 55 kilograma fighting disciplina, Elena Jovanovic do 44 kilograma ne waza disciplina.

Bronzani je bio Lazar Mitrović do 30 kilograma fighting diciplina, dok su ovog puta bez medalje ostali Lazar Raičević, Nikola Mitrović i Mihailo Bajčetić.

“Pokazali smo da smo u stanju da konstatno dajemo reprezentativce koji prave odlične rezultate u svim uzrastima u obje borbene discipline. Posebno treba istaći duplu zlatnu medalju talentovanog Balše Sinđica, zatim Bulatovića i Zindovića kao i iskusnog seniora Nikole Perovića koji je pokazao totalnu superiornost do 94 kilograma, kojeg, nadamo se, očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu ove godine”, izjavili su treneri kluba, braća Jokmanović.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar