Džiu džicu reprezentacija zablistala na Svjetskom prvenstvu u Kazahstanu

Ognjen
Piše: Ognjen 326 pregleda Dodaj komentar

Crnogorska džiu džicu reprezentacija trijumfalno se vraća sa još jednog Svjetskog prvenstva koje je ovoga puta održano u Kazahstanu. 


Sa izvanrednim rezultatima i medaljama, naši takmičari svrstali su se među najuspješnije učesnike pomenutog šampionata. Ukupno su osvojili 11 medalja, od kojih su dvije zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih. Balša Djurišić i Andrija Golić su demonstrirali izuzetnu vještinu i snagu i osvojili su zlatne medalje u svojim kategorijama.

Aleksa Radulović, duo šou sistem, Filip Popović i Milica Mihaljević su doprinijeli našem uspjehu osvajanjem srebrnih medalja. Jelena Vukčević, Kristina Radosavović, Elena Stojanović i duo par Andjela Nikčević/Nina Bogićević su takođe bile izuzetno uspješne i osvojile su bronzane medalje. Treba pomenuti i mladog Luku Pavićevića, koji je osvojio bronzanu medalju na Svjetskom kupu. Ovi rezultati su plod napornog treninga, talenta i timskog rada, a Crna Gora može biti ponosna na svoje džiu džicu šampione. 


Iz saveza pozivaju sve medije da se pridruže dočeku naše džiu džicu reprezentacije na aerodromu u Podgorici, sjutra u 10:25h. Biće to prilika da se zajedno radujemo uspjehu naših sportista i da im pokažemo našu podršku i ponos.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar