Duško Vujošević u SC Derbiju

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 363 pregleda Dodaj komentar
Foto: novovrijeme.ba

Iznenađenje u SC Derbiju – Duško Vujošević, legendarni trener Partizana, obavljaće funkciju stručnog konsultanta u podgoričkom klubu.

“Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovjek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede “studente od studija do doktorata”, navodi SC Derbi.

Vujošević je prvi selektor crnogorske reprezentacije.

Sa Partizanom je osvojio 22 trofeja, 2010. učestvovao i na fajnl-foru Evrolige…

“Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbija kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlađim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu”, rekao je Vujošević i dodao:

“Klub ima takav program “stvaranja” igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i poslije jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni”, izjavio je Vujošević.

“Želimo da napravimo najbolji stručni tim za razvoj mladih igrača, a Duško Vujošević je neko čije ime i reputacija to garantuju. Vujošević je sinonim za uspjeh”, izjavio je sportski direktor “studenata” Đuro Ostojić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar