Đuro Kažić odlazi u kamp Barselone!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 910 pregleda Dodaj komentar

Talentovani Podgoričanin Đuro Kažić, koji je dobio pozivnicu fudbalskog kluba “Barselona” da učestvuje u njihovom dječjem kampu, u ponedeljak će otputovati u prijestonicu Katalonije. 

Osmogodišnji Đuro je odličan učenik trećeg razreda Osnovne škole “Štampar Makarije”, a počeo je da trenira sa četiri i po godine u fudbalskoj školi “Venom”, gdje su odmah zapazili njegov izuzetan talenat.

Učestovanje u petodnevnom kampu Đuru su omogućili brojni sponzori iz naše zemlje.

Njegov otac Stevan je kazao “Vijestima” da su potrebnu svotu za put do Barselone i participaciju za učestovanje u kampu obezbijedili gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, Skupština Crne Gore, poslanik Milan Knežević, Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Vodovod Budve i Podgorice, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Podgorice, pekara “Primat”, Mjesna zajednica Barutana i “Kažex”.

“Zahvalio bih se svim sponzorima što su omogućili mom sinu da učestvuje na ovom prestižnom kampu, jer je ovo značajan stepenik za njega, što su i oni prepoznali”, kazao je Kažić.

Učestvovanje u kampu košta 600 eura, a za avionsku kartu je potrebno obezbijediti 1.000 eura.

djuro kazic

“Đuro je veoma uzbuđen pred polazak, jer mnogo voli fudbal i želja mu je da jednog dana zaigra na stadionu Kamp Nou”, istakao je Kažić za Vijesti.

Veoma je bitno, tvrdi, što je njegov sin registrovan u pomenutom klubu i unijet u bazu podataka, tako da će i poslije završetka kampa, biti na oku katalonskih skauta.

KLJUČNE RIJEČI: , , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar