Đurđina Jauković pomogla osmočlanoj porodici

Vladan
Piše: Vladan 881 pregleda Dodaj komentar
Foto: Vijesti

Đurđina Jauković već je krenula stopama heroina crnogorskog rukometa, postavši jedna od predvodnica nove generacije u  reprezentaciji. 

Mlada Nikšićanka pokazala je da je heroina i van terena, kada je potrebno pomoći zajednici. Ona je učešćem u “Dnevnici” pomogla osmočlanoj porodici, a ni izrazito hladno vrijeme tog dana, ispod nule, a ni poslovi koji su joj dopali nisu je omeli u izvršenju zadataka.

Dnevnicu uvijek gledam kad imam vremena i mislim da je to odlična emisija, eto, makar jednom nedjeljno da se pomogne jednoj porodici. Nisam priželjkivala određenu vrstu posla, bila sam spremna za sve, samo da prikupim što više novca i pomognem porodici“, ističe sportistkinja.

U okviru emisije, ona je između ostalog radila na benzinskoj pumpi, u cvjećari, otpadu, a kako se snašla možete vidjeti večeras od 20 časova na televiziji “Vijesti”.

Sad sam stvarno presrećna, jer je to bilo  veliko iskustvo za mene“, sabira utiske rukometašica.

“Najzanimljiviji posao mi je bio na reciklaži – prije svega vožnja viljuškara, a najzahtjevniji je možda točenje goriva na pumpi, jer je bilo  -5 stepeni”, prisjeća se ona.

Jaukovićeva je naglasila da ovakve akcije mnogo znače porodicama poput ove kojoj je pomogla.

Meni dosta govori njihov osmijeh na licu i radost kad sam im donijela hranu i rekla iznos novca koji sam zaradila. Tako da uvijek podržavam humanitarne akcije, jer naše malo njima znači mnogo“, objašnjava ona.

A koliko je vrijedna i požrtvovana radnica  pokazala je i time što je nakon cjelodnevnog snimanja otišla direktno na trening, kako bi bila spremna da sa svojim drugaricama donese nove radosti crnogorskim navijačima.

Đina je sa jedne strane topla mlada duša puna empatije i sa druge nevjerovatno istrajna sportistkinja koja ni na dan snimanja emisije nije propustila trosatni trening u Podgorici“, kazala je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Pokrovitelj projekta “Dnevnica” su IDEA marketi.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar