Draško Brguljan: Ispunili smo cilj

Vladan
Piše: Vladan 737 pregleda Dodaj komentar

”Akule” su opravdale ulogu favorita protiv Gruzije, slavile ubjedljivo 17:2, i praktično obezbijedile prvo mjesto u grupi i direktan plasman u polufinale, jer su male šanse, da Italija savlada Grčku sa 12 razlike.

Saša Mišić:

Nemoguće je da Italija dobije Grčku 12 razlike, i mislim da će ovo dovoljno biti za prvo mjesto. Sad imamo tri dana slobodno. Iskoristićemo te dane da se na najbolji mogući način spremimo, i da na pravi način dočekamo polufinale. Mislim da ova ekipa ima snage za medalju. Siguran sam da ćemo da ti sve od sebe, pa šta bude.”

Draško Brguljan:

“Teško je bilo igrati po ovoj vrućini. Gruzija ima par igrača koje smo morali dobro da pokrijemo. Odlično smo odigrali odbranu, ali bilo je par situacija kada je Radić morao da se pomuči. Dobro smo odigrali kroz cijelu grupu, sada nas očekuje ono pravo. Tri dana pauze nekada može da bude dobro, a nekada ne. Ali, najvažnije je da smo u polufinalu, to nam je bio cilj i to smo ispunili. Ko god da nam bude rival u polufinalu biće teško. Čekamo rivala, a onda ćemo da se spremamo za taj duel, maksimalno kao do sada.”

wpolo.me

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar