Dobre partije Ševaljevića i Čavora!

Ognjen
Piše: Ognjen 292 pregleda Dodaj komentar
FENIX Toulouse Handball

Nastavljen je šampionat u Francuskoj, a naši rukometaši u ovoj ligi su imali razloga za zadovoljstvo.  Naime, Tuluz je uzeo bod protiv Kreteila u gostima 31:31, a Vasko Ševaljević je odigrao solidan meč sa četiri gola, dok se Vladimir Osmajić nije upisao u strijelce. Najefikasniji kod “Feniksa” bio je Porte sa deset golova, šest je postigao Ruiz Sančez, a Nemanja Ilić jedan manje. Kod domaćina je prednjačio Remili sa osam golova, dok je Sisoko postigao šest, a reprezentativac BiH Dejan Malinović tri.
Dankerk našeg Žarka Pejovića je savladao Seson 30:26, a bek iz Mojkovca je jednom tresao mrežu rivala, dok je Mađar Korneli Nađ bio najefikasniji sa šest golova. Nant je bio bolji od Ivrija 35:25, Tremblej je savladao AIX 32:28, dok je Kartres nadvisio Nim 24:21.
Večeras je odigran i jedan meč u Mađarskoj ligi – Čurgu je u gostima savladao nezgodni Mazokovesdi 26:24, a naš desni bek Stefan Čavor je bio sjajan sa šest golova. Čaki je sada prvi strijelac domaćeg šampionata sa 98 golova, tri više od Miloša Vujovića.
Odigrana su tri meča u Španiji – Barsa je samljela Aragon 40:19, Granoljers je bio bolji od Anaitasune 32:24, dok je Vila Aranda savladala Huesku 29:26.

 

 

 

Handball Montenegro

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar