Dejan Vukčević po četvrti put šampion svijeta!

Ognjen
Piše: Ognjen 721 pregleda Dodaj komentar

Na Svjetskom prvenstvu u džiu džici održanom u Ulan Batoru, glavnom gradu Mongolije, crnogorski reprezentativac Dejan Vukčević osvojioje zlato, za njega čak četvrti put u karijeri.

Osim Vukčevića, značajan uspjeh za naš tm jeste svajanje bronze u režji Lidije Caković i Ljubice Nikčević u duo sistemu.

Dejan Vukčević je demonstrirao izvanredno umijeće i posvećenost tokom cijelog takmičenja, hrabro se suprostavljajući najboljim svjetskim borcima. Njegova upornost i strast prema sportu su rezurtirali osvajanjem najsjajnijeg odličja.

Takođe, duo tim sastavljen od naših talentovanih takmičarki Lidije i Ljubice, zaslužuje velike čestitke za sjajan rezultat. Timski rad, koordinacija i vještina su ih doveli do osvajanje bronze što predstavlja veliki uspjeh za našu državu i samu promociju ovog sporta.

Nažalost, šampionu svijeta iz Abu Dabija, Arsu Miliću, nedostajalo je malo sportske sreće da osvoji medalju. Ipak, njegov trud , predanost i način na koji se suprostavio sjajnim borcima za svaki su respekt. Na kraju je završio takmičenje kao peti.

Ovaj uspjeh naših sportista na Svjetskom prvenstvu u Mongoliji predstavlja važan trenutak za našu zemlju i poazatelj koliko je naša sportska scena sve jača i konkurentnija.

“Čestitamo Vukčeviću na osvajanju zlatne medalje, Lidiji i Ljubici na osvajanju bronzane u duo sistemu, kao i Miliću na hrabrim nastupima. Njihovi rezultati su snažan podstrek za sve mlade sportiste u našoj zemlji da slijede svoje snove i da istraju ka ostvarenju vrhunskih sportskih rezultata”, naveli su iz saveza.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar