Debitanti Krstović, Janjić i Rakonjac: Vrhunac karijere, najljepši osjećaj u karijeri, ispunio mi se san

Vladan
Piše: Vladan 330 pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters

Prijateljska utakmica protiv Grčke bila je prilika da prve minute u dresu A selekcije upišu mladi reprezentativci – Nikola Krstović, Nikola Janjić i Marko Rakonjac.

Osim mladih reprezentativaca, debitovao je i štoper Sutjeske Meldin Drešković, koji je i ranije bio na spisku selektora Radulovića, ali do večeras nije dobijao priliku.

Crna Gora je u prijateljskom susretu savladala Grčku (1:0), a jedini gol postigao je Milutin Osmajić.

“Veliko zadovoljstvo je dijeliti svlačionicu sa velikim igračima i dobrim momcima. Dao sam maksimum. Ispoštovali smo sve što je selektor zamislio. Oni su imali posjed lopte, ali mi smo se pitali”, kazao je nakon utakmice za Novu M Nikola Krstović.

Krstović je prije nekoliko dana igrao za mladu reprezentaciju protiv Italije kvalifikacioni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Nedostajalo mi je malo svježine poslije utakmice sa Italijom. Ali, dao sam maksimum, samo da bih odgovorio zahtjevima selektora. Ovo je vrhunac karijere, zahvalan sam svima na ovome – od malena sam sanjao da igram za reprezentaciju.

Srećan zbog debija je i fudbaler Sutjeske Nikola Janjić.

“Najbitnije je da smo pobijedili i da smo ispunili ono što je selektor tražio od nas. Jedna odlična utakmica. Najljepši osjećaj u mojoj karijeri. Hvala selektoru i stručnom štabu, koji su mi ukazali priliku i saigračima koji su bili uz mene”, rekao je Janjić.

Zadovoljstvo nije krio ni Rakonjac.

“Bitno je da smo pobijedili. Sjajan osjećaj, ispunio mi se dječački san”, Marko Rakonjac.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar