Ćulafić u Al Itihadu

Redakcija
Piše: Redakcija 222 pregleda Dodaj komentar

Crnogorski odbojkaš, do skoro i korektor naše reprezentacije, Miloš Ćulafić ostaje u Saudijskoj Arabiji – od naredne sezone braniće boje kluba Al Itihada.

Iako je rekao zbogom reprezentativnom dresu, odbojci još uvijek nije – klub u kojem nastavlja karijeru proteklu sezonu završio je na petom mjestu.

“Potpisao sam za Al Itihad, htio sam da promijenim sredinu. Ovo je jedno od najstarijih, ako ne i najstarije sportsko društvo u Saudijskoj Arabiji. Imali su puno problema sa povredama, nosioci igre su se povređivali tako da mislim da peto mjesto nije realno za njih, oni su skoro uvijek među prve tri ekipe, ove godine žele da naprave korak više.  Za sada sam zadovoljan, dogovorili smo saradnju za ovu sezonu, nadam se da će biti veoma uspješna i dobra”, kaže Ćulafić.

U Al Itihad crnogorski internacionalac dolazi nakon odlične sezone u Al Faisaliju, gdje je bio jedan od najzaslužnijih za istorijski rezultat kluba.

“Prošle godine sam sa ekipom Al Faisali napravio sjajan rezultat, najbolji u istoriji kluba. Završili smo na trećoj poziciji, dobijali smo sve velike rivale, malo je falilo da možda zauzmemo neko od prva dva mjesta”, zaključio je Miloš Ćulafić.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar