Crnogorski talenti i zvanično u Zagrebu: Vukotić i Kolundžić pet godina u Dinamu

Mirko
Piše: Mirko 455 pregleda Dodaj komentar
Vukotić i Kolundžić sa agentom Pavićevićem ( Foto: Privatna arhiva )

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba potpisao je danas ugovore sa dvojicom 18-godišnjaka iz Crne Gore, Andrijom Kolundžićem i Milanom Vukotićem.

Kolundžić je Zagreb stigao iz Iskre iz Danilovgrada, dok je Vukotić do sada bio član Budućnosti iz Podgorice.

Obojica igrača su reprezentativci u mlađim kategorijama Crne Gore.

Andrija Kolundžić ( Foto: GNK Dinamo Zagreb )

“Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san potpisom za Dinamo. Toliko toga znam o ovom klubu jer sam ih pratio i dok nije bilo naznaka da bih mogao postati njegov igrač. Zahvaljujem se Upravi kluba, svjestan kako je ispred mene veliki rad i trud da bih opravdao njihovo povjerenje ali i ono mojih agenata koji su vjerovali u mene od prvoga dana”, rekao je Kolundžić prilikom potpisa ugovora.

Vukotić je minule sezone nastupao za Iskru, kao pozajmljen fudbaler “plavih”. Odigrao je 25 utakmica, postigao je dva gola i upisao četiri asistencije.

Milan Vukotić ( Foto: GNK Dinamo Zagreb )

“Ovo mi je najljepši mogući poklon za rođendan. Izizuzetno sam srećan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regionu i privilegija je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz Dinama, njegovih navijača i struke. Ovim putem takođe bih se zahvalio mojim agentima i porodici jer su me savjetovali da je Dinamo pravi izbor”, rekao je Vukotić.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar