CRNOGORSKI KOŠARKAŠI PORUČUJU: Navijaćemo za Srbiju

Ognjen
Piše: Ognjen 109 pregleda Dodaj komentar
Foto: FIBA

Nakon što je konstatovao u izvještaju za B92 da je crnogorska košarkaška selekcija oštećena nepravednim sudijskim odlukama u utakmici protiv domaćina Njemačke, novinar tog medija Petar Tadić je sišao i u miks zonu “crvenih”.

Za koga ćete navijati?

“Očekivano je da Srbija i Slovenija igraju ovako. Takođe, očekivano je i da Luka igrao ovako, više nije ni važno njemu da li je FIBA ili NBA. To je realno polufinale, gdje mislim da je Srbija za nijansu bolja. Uživaćemo pored malih ekrana. A navijaču za Srbiju“, rekao je Dino Radončić.

Marko Simonović, član Čikago Bulsa, ističe da će navijati za Srbiji i da joj želi da osvoji Eurobasket.

“Srbija će ići do kraja i želim joj puno sreće. Navijaćemo za njih i stvarno im želim puno sreće i da osvoje Evropsko prvenstvo”, kazao je Marko.

Srbija meč osmine finala igra danas od 18 časova s Italijom, u narednoj fazi boljeg iz ovog susreta čeka Francuska koja je savladala Tursku.

“Srbija djeluje impresivno, Evropsko je prvenstvo i niko se ne smije potcijeniti, grupa im je bila relativno lakša, ali pokazali su dominaciju i bez ikakvih problema se plasirali dalje. Raspored im je bio povoljan, ali sada u nokaut fazi moraće da budu jako fokusirani i da naravno stignu, ja verujem, do samog kraja”, rekao je Vladimir Mihailović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar