Crna Gora u kvalifikacijama za EP: Marić u Slovačkoj sa 20 izabranica

Vladan
Piše: Vladan 380 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Selektor ženske omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turnir u Slovačkoj Marić vodi 20 igrača – golmani: Marija Vuković, Ajša Kalač (Budućnost); odbrana: Tanja Malesija, Andrea Vukadinović, Anastasija Rakočević (Budućnost), Mia Baturan (Mladost), Sara Draganić (Ekonomist), Anđela Savović, Anastasija Bulić (Breznica), Jelena Ralević (Zora); vezni red: Sanija Pačariz (Mladost), Sara Simonović, Ivana Boričić (Budućnost); napad: Ana Krivokapić (Mladost), Nejla Bicić (Budućnost), Tijana Đurđevac (Ekonomist), Lidija Stanić, Valerija Radmanović (Breznica), Anđela Tošković (Crvena zvezda, Srbija).

Naša selekciju u prvom kolu igraće sa Slovačkom, 5. aprila, dok će se tri dana kasnije sastati sa Azerbejdžanom.

– Zanimljiva grupa, u kojoj je Slovačka favorit, sudeći po rangu. Ipak, nadamo se da možemo napraviti iznenađenje. Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da naša ekipa može samo da napreduje igranjem utakmica kao što su ove sa Slovačkom i Azerbejdžanom, gdje nije prevelika razlika u kvalitetu, rekao je selektor Marić.

Plasman u elitnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa.

Raspored

5.april
16:00 – Slovačka – Crna Gora

8.april
11:00 – Crna Gora – Azerbejdžan

11.april
11:00 – Azedbejdžan – Slovačka

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar