Cimbaljević: Novo iskustvo za mene, nadam se da ću se dobro uklopiti

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 673 pregleda Dodaj komentar

Odbojkaški klub Jedinstvo potpisao je dvogodišnji ugovor sa 17-godišnjim Lazarom Cimbaljevićem, dosadašnjim izuzetno talentovanim igračem Galeba Liko Soho Group iz Bara.

Lazar igra na poziciji primača servisa, a nakon potpisivanja ugovora nije krio zadovoljstvo što je došao u Jedinstvo.

“Jako sam uzbuđen zbog svog prelaska u Jedinstvo. Novi klub, nova sredina i novo iskustvo za mene. Očekujem da ću se dobro uklopiti uz ostatak ekipe i nadam se da ćemo se u narednoj polusezoni dobro prikazati u Superligi i Kupu, a posebno u mlađim kategorijama”, poručio je Cimbaljević.

Direktor kluba Slobodan Šebek je kazao da je potpisan dvogodišnji ugovor sa kadetskim reprezentativcem Crne Gore, te da je jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Crnoj Gori i pored ponuda iz drugih klubova, ipak odlučio da potpiše za Jedinstvo.

 “Nastavljamo sa praksom dogovaranja saradnje na duže staze sa mladim i perspektivnim igračima. Iskoristili smo prelazni rok da dovedemo jednog od najperspektivnijih mladih odbojkaša u Crnoj Gori i pojačamo konkurenciju u ekipi. Dobra stvar je što je Lazar bio dio reprezentacije koja je nastupala na Evropskom prvenstvu za mlade, sa još trojicom naših igrača pa vjerujemo da će se veoma brzo uklopiti u tim”, kazao je direktor Šebek i dodao da je napravljena ekipa koja obećava odlične rezultate u budućnosti.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar