Čestitke “lavicama”: Herojski, podvig za divljenje…

Ognjen
Piše: Ognjen 514 pregleda Dodaj komentar
Rukometašice Crne Gore, Foto: Reuters

Ministar sporta i mladih Crne Gore, Vasilije Lalošević, i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović čestitali su rukometašicama Crne Gore koje su večeras osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

“Lavice” su u Ljubljani, u meču za pamćenje, savladale Francusku 27:25.

“Bravo naše sjajne djevojke! Vaša bronza sija zlatnim sjajem. Herojski ste donijele medalju i obradovale Crnu Goru. Pokazale ste jačinu duha i nevjerovatnu upornost, te dale primjer svim sportistima kako se i u teškim trenucima pronalazi motiv i dodatna snaga. Bravo još jednom u ime naše Crne Gore”, kazao je Lalošević.

“Biti među četiri najbolje reprezentacije u Evropi, veliki je uspjeh. Međutim, osvajanje medalje u popularnom timskom sportu, kakav je rukomet, je podvig za divljenje!

Tokom čitavog prvenstva predstavljale ste našu Crnu Goru na pravi način. Bile ste hrabre, borbene, odlučne i ponosne, kakve CRNOGORSKE LAVICE bi i trebalo da budu.

Od srca vam čestitam na ovom velikom uspjehu, ne samo za crnogorski rukomet, ne samo za crnogorski sport, već i za Crnu Goru. Čestitam i stručnom štabu i Rukometnom savezu.

Predstavnicima Rukometnog saveza želim da čestitam i na sjajnoj organizaciji grupne faze u našoj zemlji, u jako izazovnim uslovima. Bili ste sjajni domaćini ovog izuzetnog događaja”, naveo je Simonović.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar