Čavor: Mladi igrači zaslužuju pohvale; Luka Radović: Ova ekipa ima budućnost

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 387 pregleda Dodaj komentar
Foto: Darko Karađinović

Crnogorski rukometaši rutinski su savladali Gruziju u prvom od dva prijateljska meča u Podgorici.

Naša selekcija slavila je 34:20, a šansu je dobilo 17 igrača, među njima dva debitanta Milorad Bakić i Filip Krivokapić, i oni koji su do sada imali manju minutažu.

– Ovo je bila odlična prilika za sve mlade igrače i zaslužuju pohvale za odličnu partiju, što i rezultat pokazuje. Dvomeč sa Gruzijom je i uvertira za majski baraž za Svjetsko prvenstvo, odradili smo dosta kvalitetno ovu sedmicu, a potrudićemo se da i sjutra pobijedimo, odigramo možda još i bolje. Svakako, ovo je pokazatelj kako treba da igramo – rekao je Stefan Čavor, jedan od iskusnijih u našem timu.

Najefikasniji je bio Luka Radović s osam pogodaka.

– Vrlo dobra utakmica i šansa za sve nas. Uspješna uvertira za mečeve u maju, borili smo se maksimalno iako je prijateljska utakmica, tako će biti u baražu ko god bude rival. Imamo dosta iskusniijih igrača i lijepo je vidjeti da dolaze novi i da ova reprezentacija ima budućnost – kazalo je desno krilo iz Nikšića.

Miodrag Ćorsović bio je startni pivot u odsustvu Nemanje Grbovića i Vuka Lazovića.

– Cilj ovog okupljanja je da se probaju novi igrači, a ukupno ih je bilo sedam. Odlična prilika za sve da se pokažu selektoru i da proširimo bazu igrača – rekao je snažni Pljevljak.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar