Čavor i Grbović rešetali, Mijušković sjajan na golu Benidorma

Prvi strijelac mađarske lige Stefan Čavor nastavio je sa sjajnim partijama, a od istih najviše profitira njegov Čurgu koji je obezbijedio plasman u plej of.  Čurgu je večeras savladao Cegledi 29:22, a Čavor je bio najefikasniji u svom timu sa sedam golova. Na drugoj strani naš reprezentativni pivot Nemanja Grbović je bio sjajan sa deset golova, dok je Ivan Perišić postigao dva. U timu ovog puta nije bilo Boža Anđelića i Vladana Abramovića.

Tatabanja zajedno sa Segedom dijeli prvo mjesto, a večeras je savladala Orašhazu 31:23. Rade Mijatović je bio odličan na golu, dok je Miloš Vujović dva puta tresao mrežu rivala. Pler je juče savladao Komlo 23:20, a Igor Marković je bio jedan od najboljih u svom timu sa pet golova.
Odigrano je čitavo kolo u Španiji, a naš Alen Muratović je postigao tri gola u ubjedljivom porazu Kangasa od Logronja 37:23. Da je pravo pojačanje za Benidorm Mile Mijušković je potvrdio danas. Njegov tim je savladao Kuenku 29:21, a naš reprezentativni golman je imao 16 odbrana.

U Poljskoj je Kielce nastavilo da melje – Tim Talanta Dušebajeva je savladao Kvidzin 32:25, a naš Branko Vujović je u drugom poluvremenu dobio šansu i uspio je dva puta da zatrese mrežu rivala. Najefikasniji je bio Štrlek sa šest golova, dok je Rajhman postigao jedan manje.

Zbog povreda Danilo Mihaljević i Samid Mekić nijesu bili u timu Poreča protiv Gorice 24:24, dok je Umag savladao Spačvu 28:26, a Petar Petričević se nije upisao u strijelce.
Odigrani su mečevi u Čelendž Kupu – Dukla je savladala Vise 38:27, a u poraženom timu naš Marko Popovida je postigao četiri gola, dok je Radnički iz Kragujevca doživio drugi poraz od norveškog Filingena 33:19, a Nikšićanin Filip Vujović je postigao tri gola.

 

 

 

Handball Montenegro

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button