Budućnost u Kolašinu organizuje kamp za dječake, promoteri Kolaković i Vušurović

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 761 pregleda Dodaj komentar

Prvi put od raspada bivše SFR Jugoslavije, Odbojkaški klub Budućnost Capital Plaza organizovaće svoj kamp za, za dječake od 9 do 15 godina, od 12. do 20. juna u Kolašinu, objavljeno je na Fejsbuk stranici podgoričkog kluba.

Kamp Budućnosti nosi ime „Volleyball factory” (Fabrika odbojke), a promoteri su proslavljena imena Budućnosti i crnogorske odbojke – trofejni trener Igor Kolaković, doskorašnji trener francuskog Kana, bivši selektor Srbije i Crne Gore, te samostalne Srbije, čovjek za koga su vezani svi uspjesi Budućnosti, te zlatni olimpijac iz Sidneja Igor Vušurović, nekadašnji kapiten i igrač Budućnosti, trenutno v.d. direktora Uprave za mlade i sport.

Istruktori na kampu biće treneri Budućnosti, Zoran Vukčević i Balša Radulović.

“Cilj kampa je da okupimo što veći broj dječaka iz Podgorice i regiona, koji bi učili kako da unaprijede osnovne tehničke elemente, ponašanje na terenu i van njega. U prijepodnevnim časovima sve će biti podređeno odbojci, dok ce u drugom dijelu dana djeca moći da uzivaju u izletima u prirodi. Naša želja je da ovaj kamp postane početak tradicije našeg kluba. Očekujemo naše najveće legende, Igora Kolakovića i Igora Vušurovića, a pored njih biće i raznih iznenađenja. Svi zainteresovani se o svemu mogu informisati preko klupske Fejsbuk stranice”, rekao je “Vijestima” predsjednik Budućnosti Capital Plaze Mirko Janković.

volleyball factory odbojkaski kamp buducnost capital plaza

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar