Budućnost remizirala i sa Radnikom

Fudbaleri Budućnosti remizirali su 2:2 sa Radnikom iz Surdulice.

Podgoričani su dva puta vodili, ali su na kraju remizirali.

Igor Ivanović i Stefan Milošević bili su strijelci za podgorički tim.

„Radimo i izgledamo dosta dobro što se tiče stvaranja šansi i realizacije, mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv Radnika, ali nedostajalo nam je nekoliko igrača da ispratimo ritam utakmice. Imali smo situacije da zatvorimo meč, ali pripremni period je i važno je da svi dobiju šansu, a danas su opet igrala neka naša djeca od 16 godina. Pravimo konture tima da znamo sa čim možemo da raspolažemo u Evropi i prvenstvu“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović, koji je dodao…

„Mislim da igramo bolje, nego što trenutno imamo igrački kadar. Tri igrača, tu mislim na Petrovića, Đukanovića i Adamsa su se vratila sa priprema kako bi što prije zaliječila povrede, Terzić je jutros zaradio virus koji je prisutan u hotelu, a Mijović je igrao samo 15 minuta nakon što je izašao iz virusa. Nedostaju nam da bismo raširili roster, ali vjerujem da ćemo iz treninga u trening biti bolji“, jasan je Nedović.

Podgoričani su počeli u sastavu: Dragojević, Ignjatović, Dakić, Vladan Adžić, Ražnatović, Mirković, Janković, Vasilije Adžić, Ivanović, Lusero, Milošević, a postepeno su ulazili Đuričković, Pavličić, Perišić, Vuković, Ćetković, Novović, Mijović, Milić, Perović.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button