Brnović: Moramo biti ponosni

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 629 pregleda Dodaj komentar

branko brnovicFudbalska reprezentacija Crne Gore može da žali za pobjedom protiv Poljske u Varšavi, iako u nekim trenucima nije bila prava, kazao je crnogorski selektor Branko Brnović.

 

Crna Gora i Poljska igrale su sinoć u Varšavi, u utakmici C grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, neriješeno 1:1.

 

Brnović je kazao da je zadovoljan partijom svojih izabranika, podsjećajući da je crnogorska reprezentacija u Varšavi nastupila bez osmorice standardnih igrača.

 

Propustili smo dosta šansi, na kraju možemo da žalimo što nijesmo uzeli tri boda, ali i u nekim momentima meča nijesmo bili pravi. Izdržali smo prvih deset minuta naleta Poljske, kada su stvorili nekoliko šansi. Poslije gola smo krenuli da igramo, ali jedna nesrećna situcaija je sve promijenila“, rekao je Brnović nakon meča.

 

On je čestitao igračima na prikazanoj igri i borbenosti.

 

Cijela Crna Gora mora biti ponosna. Bili smo bez osam igrača, a ovako mala reprezentacija kao mi, ima ovoliko gostovanja bez poraza je nevjerovatna stvar. Povrijedio se i Mirko Vučinić, i pored svega toga, izdržali smo sve, i bili blizu da pobijedimo“, rekao je Brnović.

 

On je istakao da je Poljska bila pod pritiskom zbog malog broja osvojenih bodova u prethodnim mečevima.

 

Poljska je kvalitetna reprezentacija, vidi se da su pod velikim pritiskom zbog malo bodova. Pokušali su sve, ali su naišli na odličnu reprezentaciju Crne Gore. Ako Crna Gora bez osam igrača, odigra sa Poljskom ovako – neriješeno na njihovom terenu – i neko nam to zamjeri, onda se ja ne razumijem u fudbal“, rekao je Brnović.

 

On smatra da će se vjerovatno na Vembliju odlučivati o plasmanu crnogorske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.

 

Ima li išta ljepše za Crnu Goru da na Vembliju odlučuje o plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Odigrali smo sa njima tri puta neriješeno, sad neko mora da izgubi, nadam se da će to biti oni“- zaključio je Brnović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar