Brnović: Crna Gora opravdala ulogu favorita

brnovicFudbalska reprezentacija Crne Gore opravdala je ulogu favorita i zasluženo pobijedila Luksemburg, iako je rezultat možda bio previsok, kazao je crnogorski selektor Branko Brnović.

 

Crna Gora je sinoć na stadionu Žosi Bartel, u prijateljskom meču, savladala Luksemburg 4:1.

 

Brnović je kazao da je zadovoljan što su njegovi izabranici pokazali volju i želju, navodeći da je bilo trenutaka kada sve nije funkcionisalo kako treba.

 

Više nego sam zadovoljan voljom i željom igrača. Pokazali su da se na njih može ozbiljnije računati i u narednom periodu. Luksemburg je pokazao da ima kvalitet, ali dobro smo osujetili njihov napad i zasluženo došli do pobjede. Još jednom se pokazalo da je Marko Baša komandant naše odbrane, sa njim smo drugi tim”, rekao je Brnović na konferenciji za novinare.

 

On je podsjetio da je Crna Gora duel u Luksemburgu odigrala bez 14 igrača koji su počeli kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

 

Sa igračima koji nijesu igrali zbog povrede i onima iz mlade reprezentacije bićemo dobar tim za naredne kvalifikacije”, rekao je Brnović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM

Povezani članci

Jedan komentar

  1. I hoće li IKO objaviti snimak sa te utakmice, makar golova?!?? Prosto počinjem da sumnjam da su ih dali dok ih ne vidim!!!!!!!

Leave a Reply

Back to top button