Brguljan: Fali nam energije, Grčka odlična ekipa

Filip
Piše: Filip 207 pregleda Dodaj komentar
Foto: wpolo.me

“Fali nam energija”, rekao je Draško Brguljan poslije poraza crnogorskih vaterpolista od Hrvatske.

Ponovio je i danas nakon što je bolja bila Srbija.

“Mislim da nam nedostaje energije koju smo imali na nekim ranijim takmičenjima. Počevši od mene kao najstarijeg, pa do mlađeg. Fali nam malo inata, energije, to je ono što je krasilo ovu ekipu, jer samo tako mi možemo da igramo”, rekao je Brguljan.

Sada sve staje u jedan meč.

“Vidite stanje stvari kada igramo bez toga. Hrvatska i Srbija su bolje ekipe od nas, ovdje ima pet ili šest timova koji su igrački bolji, ali ja i dalje vjerujem da mi možemo sa svima da igramo. Ali, ako vratimo tu energiju”, istakao je Brguljan i dodao:

“Biće jako teško, a Grci je odlična ekipa. Mogli smo da ih izbjegnemo današnjom pobjedom, ali nismo. Uz Hrvatsku i Španiju – mislim da igraju najbolji vaterpolo, odgovara im kriterijum ovdje, njihovim centrima jer dobijaju mnogo isključenja bez lopte. Imaju dosta razigranih igrača, vidjećemo. Mi smo njih pobjeđivali, oni su nas pobjeđivali. U ovom trenutku teško da mogu išta prognozirati, moramo da se podignemo, biće teško, ali ovo su Olimpijske igre i ništa nije lako. I dalje mislim da možemo i da od nas zavisi. Moraćemo baš dobro da spremimo tu utakmicu, za to nema puno vremena”, poručio je iskusni vaterpolista.

Dušan Matković vjeruje da Crna Gora može bolje.

“Otvorili smo loše utakmicu i to je bio najveći problem. Srbija se odmah rezultatski odvojila, kasnije je to bilo teško stizati. U nekim momentima to nije bilo tako loše, ali definitivno ovaj meč nismo iskoristili na pravi način pred četvrtfinale. Nadam se da će nam dan pauze biti dovoljan da vidimo sve greške i da ih ispravimo. Grčka? Grci su ekipa koju smo ranije pobjeđivali i dobro ih znamo. Kao i oni nas. Nema tajni, idemo svom snagom pa što bude”.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar