Bokan: Čekam da se neko izjednači sa nama, jer niko ne može da nas prevaziđe

Ognjen
Piše: Ognjen 394 pregleda Dodaj komentar
Foto: Vuk Ilić

Odbojkašice Herceg Novog uradile su ono što nije niko u nezavisnoj državi, možda i šire – osvojile su duplu krunu bez izgubljenog seta, na svih 28 utakmica.

Novljanke su večeras osvojile titulu, jer su i u trećem meču finalne serije savladale Galeb za 3:0.

Najbolja crnogorska odbojkašica svih vremena, Tatjana Bokan ove sezone je osvojila prve trofeje na domaćoj sceni, jer je 2006. godine počela njena bogata internacionalna karijera, nakon koje se prošlog ljeta pridružila ambicioznom projektu Herceg Novog.

– Čestitam svojoj ekipi, đevojkama, stručnom štabu, upravi kluba, svima. Kao što smo najavljivali prije početka sezone, bila je totalna dominacija. To smo dokazale tokom cijele sezone. Ovo je istorijski uspjeh, jer do sada niko nije uspio da sezonu završi bez izgubljenog seta. Čekam da se neko izjednači sa nama, jer niko ne može da nas prevaziđe – rekla je Tatjana Bokan.

Petar Koković, trener Galeba, čestitao je Herceg Novom.

– Igrali su, zaista, vrhunski i dominantno čitavu sezonu i na kraju zasluženo stigli do oba pehara. Nama malo ostaje žal što nismo bili kompletni kako bismo pružili maksimum, ali to je sport – rekao je Koković, koji nije mogao da računa na povrijeđene Andreu Laković i Mariju Bojić.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: pobjeda.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar