Bojana Popović: Tužna sam zbog Maslove, borile smo se, nedostajao je fokus u trenucima odluke

Rukometašice Budućnost Bemaxa pružile su dobar otpor Brestu, ali je aktuelni vicešampion Evrope slavio u duelu koji je bio ravnopravan do sredine drugog poluvremena (25:21).

Meč se neće pamtiti po sedmom porazu, već po povredi desnog beka Valerije Maslove, koja je zbog dislokacije lakta morala da napusti igru već u 11. minutu.

“Tužna sam zbog povrede koju je doživjela Maslova, to ne djeluje dobro. To je nešto o čemu najviše razmišljam u ovom trenutku”, kazala je trener Bojana Popović.

Njen tim se hrabro borio…

“U finišu nisu imale snage da naprave iznenađenje. Mlade su i izgubile su glavu u odlučujućim trenucima, a nedostajalo je naravno i snage. Bilo je previše grešaka u posljednjih pet minuta i nijesmo postigli golove iz situacija koje smo stvorili. Srećna sam zbog borbenosti koju smo pokazale, ali jasno je da moramo da budemo više fokusirani u trenucima odluke”, kazala je Popović.

Anastasija Babović je imala 11 odbrana, uključujući i sedmerac, ali to nije bilo dovoljno da se napravi iznenađenje.

“Ponosna sam zbog činjenice da smo se borile tokom čitavog meča. U prvom poluvremenu smo odigrale dobro u oba pravca, u nastavku nije bilo snage da nastavimo u istom ritmu u napadu. Primile smo nekoliko lakih golova, ali prikazale smo se u dobrom izdanju iako smo mlad tim. Moramo da nastavimo da radimo”, kaže Babović.

Izvor
Vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button