Bojana Popović: Nošene dobrom atmosferom sve je išlo u pravom pravcu

Ognjen
Piše: Ognjen 431 pregleda Dodaj komentar
Foto - Boris Pejović / Vijesti

Nakon 10 godina, Crna Gora je konačno savladala Španiju. I to veoma sigurno i ubjedljivo (30:23), čime je najavila da može da napravi velike stvari na šampionatu čiji je jedan od domaćina.

Za brigu su samo tehničke greške, kao i činjenica da Matea Pletikosić jedina od bekova nije bila na nivou.

„Uvijek je početak težak, ali djevojke su odlično reagovale na čitavu atmosferu. Kontrolisale su emocije, u početku se osjetio pritisak, ali su brzo ušle u ritam, opuštale se i podizale nivo igre. Moglo je u 1. poluvremenu i bolje, imale smo tehničkih grešaka, koje je Španija znala da iskoristi i kažnjava nas u tranziciji. Na postavljenu zonu smo imale samo dvije ili tri greške“, istakla je selektorka.

Popovićeva se zahvalila navijačima, kojih je na tribinama „Morače“ bilo 3019.

„Nošene smo dobrom atmosferom u ‘Morači’, sve je išlo u pravom pravcu. Hvala publici, znale smo da će nam donijeti dobru energiju i biti osmi igrač. Nadam se da će tako biti i na narednim mečevima“.

Meč je obilježila Milena Raičević, koja je imala čak 14 asistencija.

„To je Milenin posao, ona to zna odlično da radi. Ima potpuno drugačiju ulogu nego ranije, organizatorka je igre, za razliku od Budućnosti, gdje je lijevi bek. Odlično je odradila svoj posao“, poručila je Popovićeva.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar