Bojana Popović: Bile smo kao porodica

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 733 pregleda Dodaj komentar

Po povratku sa Evropskog prvenstva selektora “lavica” Bojana Popović istakla je da su naše djevojke funkcionisale kao porodica i da ih je to dovelo do odličja.

Crnogorske rukometašice osvojile su bronzanu medalju na šampionatu Evrope.

“Ponosna sam na sve što smo uradile, ne toliko na medalju, koja je došla kao plod našeg timskog rada, koliko na našu energiju i zajedništvo. Stvarale smo tim, bile smo porodica, to je najvažnije, pa onda ide taktika, kvalitet individualni… Bez zajedništva i timskog duha možeš da budeš igrački genije, možeš da budeš ne znam kakav trener – neće biti rezultata. Mi smo bile tim u svim mečevima”, kazala je Bojana Popović.

Za legendarnu rukometašicu ovo je prvo odličje u trenerskoj karijeri.

“Bilo je prepreka na ovom mom kratkom trenerskom putu, ali ja sam karakterna, radim mnoge stvari iz inata… Bilo je kritika, a valjalo bi ponekad uputiti i lijepu riječ, podržati i kada ne ide, jer su ovo naša djeca, koja vole ovo što rade, koja stvaraju neki svoj put i potrebna im je podrška. Hvala svima, i onima koji vjeruju i onima koji ne vjeruju, a mi ćemo se uvijek boriti do kraja i koliko možemo, a kao da smo rođene da stvaramo velike rezultate”, zaključila je Bojana Popović.

IZVOR: CDM
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar