Bojana na ivici suza: Možda najveća pobjeda ove generacije

Ognjen
Piše: Ognjen 949 pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters

Emocije su savladale Bojanu Popović nakon posljednjeg zvuka sirene u Skoplju i velike pobjede crnogorske reprezentacije nad Rumunijom, koja našem nacionalnom timu 99% garantuje put u Ljubljanu na završni čin Evropskog šampionata.

Veliki značaj nosio je meč sa neugodnim Rumunkama i znalo se da Jovanku Radičević i drugarice čeka veliki izazov. Bilo je teško, uzbudljivo, ali se završilo na najbolji mogući način.

“Možda najveća pobjeda ove generacije. Znali smo da će biti teška utakmica, bilo je grešaka zbog velike želje i značaja utakmice, Rumunke su ‘kupile’ te ničije lopte, ali sreća se vratila nama kada je bilo najpotrebnije”, konstatovala je selektorka i istakla:

“Veliki uspjeh smo napravili, ponosna sam na igračice. Mi smo cilj ostvarili, sanjali smo to i defintivno zaslužili”.

Sjutrašnja utakmica protiv Holandije izvjesno rezultatski neće biti značajna. Idealna prilika da Popović odmori glavne adute i ukaže šansu igračicama sa manjom minutažom.

“Defitnivno je to plan, velika je potrosnja, takav je turnir. Sjutra protiv Holandije biće prostora za sve ostale i one treba da zarade minutažu za eventualnu završnicu u Ljubljani”, zaključila je Bojana Popović.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: CDM
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar