Andrija Lambulić eliminisan, danas u ringu Gačević i Smolović

Vladan
Piše: Vladan 533 pregleda Dodaj komentar
Foto: BK Budva

Crnogorski bokser Andrija Lambulić nije uspio da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Budvi, u konkurenciji mladih, koje je u metropoli crnogorskog turizma okupilo 175 takmičara -113 u muškoj i 62 u ženskoj konkurenciji iz 22 zemlje.

Član Budve je u osmini finala, u kategoriji do 91 kilogram, prekidom u drugoj rundi izgubio od Izraelca Manuhara Krihe lija. Borbu je prekinuo sudija nakon inicijative iskusnog izraelskog borca. Prvo je sudija u drugoj rundi brojao Lambuliću, a nakon što je inicijativa Krihelija nastavljena odlučio je da prekine borbu. Izraelca u četvrtinalu čeka borba za medalju protiv Kosovara Remza Mustafića.

Danas će u ring još dvojica crnogorskih reprezentativaca Bjelopoljci Luka Gačević i Đorđe Smolović. Gačevića u kategoriji do 60 kg u osmini finala očekuje borba sa Albancem Orgito Lahom, dok će se u drugom dijelu, u kategoriji do 69 kg Smolović boriti sa Aleksandrom Trofimčiukom iz Litvanije.

Od ostalih crnogorskih predstavnika Damjan Liješević će u ring u ponedjeljak, sestre Radenović Nela i Nina u utorak, Petar Liješević i Miloš Krasnići u srijedu, a dvostruka evropska juniorska šampionka Bojana Gojković tek 21. novembra, i to u polufinalu.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar