Anđela Popović i Balša Radunović spremni za izazov

Redakcija
Piše: Redakcija 478 pregleda Dodaj komentar

Crnogorski reprezentativci u tekvondou, Anđela  Popović  i Balša Radunović odradili su pripreme za Svjetsko prvenstvo u ruskom Čeljabinsku od 12. do 18. maja.

Naši najbolji reprezentativci pripremali su se u Vrnjačkoj Banji.  Popović  se pripremala sa reprezentacijom Srbije i imala je privilegiju da sparinguje sa Milicom Mandić, olimpijskom šampionkom iz Londona, pošto obje nastupaju u kategoriji do 73 kilograma.

Osim sa Mandićevom, Popovićeva je trenirala i sa tri reprezentativke Republike Irske, i to sa elektronskim kacigama i oklopima kakvi se koriste na najvećim takmičenjima.

I njen klupski kolega iz budvanskog Montenegrostarsa, Radunović je imao odlične pripreme u Vrnjačkoj Banji i mogućnost da sparinguje sa reprezentativcima Srbije, Republike Irske i Slovenije u kategoriji do 74 kilograma.

Svjetsko prvenstvo u Čeljabinsku biće jače nego ikada, zbog činjenice da se na njemu sakupljaju bodovi za olimpijske liste i da je rangiran kao G12 turnir.

“Najvažnije je da su pripreme bile fantastične, baš kao i uslovi, ali i da su ih naši najbolji borci završili bez povreda”, saopštili su iz Montenegrostarsa.

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar