“Ajkule” spremne za Južnu Afriku

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 439 pregleda Dodaj komentar
Foto: Aleksandra Krupanič

Naši najbolji vaterpolisti sjutra počinju nastup na Svjetskom prvenstvu. Prvi rival u grupi je Južna Afrika od 10,30 sati po našem vremenu.

“Ajkule” bi na startu trebalo da imaju jači trening, razlika u kvalitetu je velika.

“Mislim da imamo pravog rivala za start. Naravno, očekujem i pobjedu I pripremu za ono što slijedi”, kazao je Stefan Vidović.

“Ne treba dovoditi u pitanju razliku između nas i Južne Afrike, uz uvažavanje protivnika. Vjerujem da je to dobra utakmica za uigravanje pred naredni meč sa Španijom”, rekao je Miroslav Perković.

Nakon duela sa afričkim predstavnikom, slijede mečevi protiv Španije i Srbije, a samo pobjednik grupe ide direktno u četvrtfinale.

“Misllim da smo ekipa koja ne odgovara Španiji, ne odgovara im naš stil igre, sa Srbijom apsolutno možemo da igramo, tako da imamo šansu u grupi”, rekao je Perković.

U Fukoki će Crna Gora šansu za visok plasman tražiti iz drugog plana, jer je od januara 2020. i evropske bronze, mjesto među osam najboljih bio krajnji domet na velikom takmičenju.

“Zbog svega što je Crna Gora uradila nikada ne može da bude iznenađenje. Crna Gora uvijek ima poštovanje svih, u to sam siguran. Na idu nam na ruku neki slabiji rezultati u posljednjem periodu, ali mogu da nam budu dodatni motiv da iz meča u meč idemo naprijed, da se borimo i pokažemo kvalitet. Mislim da ova ekipa još nije pokazala sve što ima, imamo mnogo rezervi, imamo sposobnosti kojih možda nismo ni sami svjesni. Najbitnije je da imamo zajedništvo i da će nas to krasiti od prve do posljednje utakmice”, kaže Vidović.

“Cijela ekipa i stručni štab, svi vjerujemo da možemo, mislim da smo zato i došli ovdje – da bismo napravili iznenađenje”, rekao je Perković.

Meč Crna Gora – Južna Afrika igra se sjutra od 10 i 30 ujutro po našem vremenu.

Dva dana kasnije rival je Španija, a na zatvaranju grupe D, igramo sa selekcijom Srbije.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar