Adžić: Veoma sam zadovoljan, ekipa je pokazala karakter

Rajko
Piše: Rajko 973 pregleda Dodaj komentar
Foto: ŽRK Budućnost

Dragan Adžić je bio srećan nakon prve velike pobjede u gostima poslije 20 mjeseci i trijumfa nad Ferencvarošem 11. marta 2017. godine.

“Veoma sam zadovoljan kako je ekipa iznijela meč i pokazala karakter nakon minimalnog minusa na poluvremenu. Na odmoru smo se dogovorili kako da ispravimo segmente u igri koji nisu funkcionisali u prvih 30 minuta, u nastavku smo primili samo osam golova i slomili otpor sjajnog defanzivnog i ofanzivnog tima kao što je Odenze”, rekao je Adžić nakon trijumfa nad Odenzeom.

Podgoričanke će grupu 1 glavne faze početi sa šest bodova i biti ispred Meca i Odenzea, koji imaju tri, odnosno jedan, pred međusobni duel u Francuskoj naredne sedmice.

U grupi B zasad Rostov ima pet, ali u posljednjem kolu dočekuje Brest, koji je sakupio dva, dok će Kopenhagen prenijeti tri. Za plasman u četvrtfinale će Podgoričankama vjerovatno biti dovoljne samo dvije pobjede u šest mečeva od kraja januara do početka marta.

“Prenosimo šest bodova u glavnu rundu, po čemu ćemo biti treći u toj fazi takmičenja, uz Đer sa osam i Rostov, koji vjerovatno kreće sa sedam. Uz brojne probleme koji su nas pratili, neujednačenost forme igračica i nedostatak mečeva, sa čime se borimo godinama, moramo da budemo zadovoljni. Sve smo dali da 11 igračica koje će nastupiti za reprezentaciju spremno dočekaju Evropsko prvenstvo i vjerujem u njihova dobra izdanja u Francuskoj. Nakon Evropskog prvenstva okrećemo se izazovima u glavnoj rundi i duelima protiv Rostova, Kopenhagena i Bresta, kako bismo se dobro pripremili i pokušali da dođemo do što bolje pozicije za četvrtfinale”, naglasio je Adžić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar