Bakočević pred MFC 3: Lazić je više puta tapkao nego što sam ja imao sparinga

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 838 pregleda Dodaj komentar

Vaso Bakočević uz bivšu UFC zvijezdu Igora Pokrajca definitivno je prvo ime MFC 3 priredbe koja se u ponedjeljak održava u Budvi. 

Bakočević će se na trećem po redu eventu Montenegro Fighting Championship organizacije boriti sa Sašom Lazićem, u borbi za pojas u otvorenoj kategoriji. Ovo će biti tek drugi put da se Vaso bori pred svojom publikom, a popularni “Psihopata” za “Fightsite.me” kaže kako će uživati u borbi pred svojim navijačima.

“Ovo je moj 30. profi meč i tek drugi u Crnoj Gori. Svi znaju koliko sam patriota i da sam jedva čekao novu borbu pred svojim narodom. Nema toga koji će me pobijediti i poniziti u mojoj državi i pred mojom publikom, tako da u ponedjeljak uzimam pobjedu makar me i glave koštalo”, kaže u svom stilu Vaso.

Njegov protivnik ima preko 100 kilograma, što nimalo ne brine Bakočevića.

“Saša Lazić je poznat domaćoj sceni, ali sigurno ne po dobrim rezultatima. Tapkao je više puta nego što sam ja imao sparinga, ali to ne znači da ću ga shvatiti olako jer je ipak teži od mene 30 do 40 kilograma. Za njega ipak nemam nikakvog poštovanja”.

Borba u otvorenoj kategoriji je takođe velika želja momka iz Risna.

“Oduvijek sam želio da se oprobam kao borci u ranim danima UFC-a. I tada su se momci od 70 kilograma borili sa teškašima i pobjeđivali”.

Pobjeda protiv Lazića ne dovodi se u pitanje.

“Očekujem pobjedu, a publika može da očekuje show od mene. Imam četiri pobjede u nizu i menadžerski tim mi garantuje velike stvari ako taj niz nastavim. Imam ugovor sa KSW, koja je u TOP 3 organizacije na svijetu, tako da sam prilično zadovoljan aktuelnom situacijom”.

Nakon MFC-a, Vasa u septembru čeka vrlo ozbiljan zadatak na ADW eventu. Riječ je o Waylonu Loweu, borcu koji je ulazio u borilišta UFC-a i Bellatora.

“Waylon je odličan borac, ali sam se borio i protiv boljih mada nijesam dobro prošao (smijeh). Jedva čekam taj meč koji će mi pružiti priliku da ponovo posjetim prelijepe Emirate. Riječ je o jakoj organizaciji sa kojom imam ugovor na četiri borbe i koja me plaća dobro, pa niz pobjeda ne želim da prekinem”.

vaso-bakocevic-1333718862-146640

Ukoliko se odličan niz pobjeda nastavi i u mečevima sa Lazićem i Loweom, Vaso će se naći u odličnoj poziciji sa šest vezanih pobjeda. Ipak, “Psihopata” ne žuri sa UFC-om i odlaskom preko okeana.

“Sa KSW imam već ugovorene borbe o kojim nažalost trenutno ne mogu govoriti. Bellator i WSOF su uvijek primamljivi, ali me ne mogu platiti kao KSW ili Abu Dhabi Warriors, iako sam ja poznat kao borac koji se nekada i džabe tuče. Novac nikada neće igrati preveliku ulogu i UFC je i dalje cilj, ali trenutno imam nezavrešnog posla u KSW i planiram tu da ostanem”, kaže Vaso.

Prije eventualnog UFC-a, cilj je postati KSW šampion.

“KSW nema šampiona do 66 kilograma, a trenutno je Artur Sowinski jedan od favorita da ga preuzme. Svi su vidjeli da se provukao protiv mene, tako da ne sumnjam kako će taj pojas biti u mojim rukama tokom naredne godine”, zaključuje Bakočević.

fightsite.me

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar