10.000 eura je spremno, izbori se za svoj dio

Vladan
Piše: Vladan 2.4k pregleda Dodaj komentar

Ljubitelji slotova, pridružite se zabavi koja donosi bombastične keš poklone! Posjetite Meridian u uživajte u magiji Evoplay igara.

Ako uživaš u vrhunskim slot igrama, predlažemo ti da i tokom marta budeš dio nestvarnih promocija u Meridianu.

U periodu od 7. do 17. marta održaće se promocija Reel Boom na 12 odabranih slot igara provajdera Evoplay. Pravila promocije su veoma jednostavna, a ukupan poklon fond je BOMBASTIČNIH 10.000 EURA!

Postavi svoje uloge na 0.20eur po spinu ili više od toga, i svakim dobitnim spinom osvajaš poen kojim napreduješ na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Budi i ti jedan od 100 i vrhunski keš pokloni su tvoji! Ako se nađeš među tri najbolja igrača na listi osvojićeš 1.000 EURA ili više od toga! Apsolutni pobjednik osvaja keš poklon od čak 1.664 EURA!

Uživaj u festivalu nestvarnih keš poklona, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svijet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i prije nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar