Nezapamćeno interesovanje: Deset hiljada ljudi želi u “Moraču”

0
1373
Foto: KK Budućnost Voli

Utakmice Budućnost Voli – Crvena zvezda, koje će se u petak i subotu odigrati u Podgorici, izazvale su “nezapamćeno interesovanje koje prevazilazi sva dosadašnja iskustva”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Klubu se sa upitima za rezervacije karata i uplatama na žiro račun do sada obratilo preko 8.000 građana, očekivano je da će trebovanje karata dostići cifru od preko 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obje utakmice“, kaže se u saopštenju.

Iz kluba je navedeno da navijači imaju “300 godišnjih karata, koje su vlasnici kupili na početku sezone, kao i da će “1.200 ulaznica dobiti firme – sponzori kluba”.

Jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici. KK Budućnost Voli će pokušati da izađe u susret, u skladu sa mogućnostima, i u toku sjutrašnjeg dana informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško“, navodi se u saopštenju.

“Na osnovu trenutne potražnje izvjesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču  Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila Gradski stadion u Podgorici”.

U saopštenju se poručuje  “navijačima Crvene zvezde da zbog lične bezbjednosti ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obilježja kluba”.

Klub se, kako navodi – “zahvaljuje svojim vjernim navijačima, sa žaljenjem zbog toga što realne mogućnosti ne dozvoljavaju da svi koji žele bodre svoj tim sa tribina SC Morača”.