Živković nakon debija: Ja sam san upravo počela da živim

Ognjen
Piše: Ognjen 385 pregleda Dodaj komentar

Crnogorske košarkašice bile su uspješne na startu kvalifikacija za Eurobasket i lako su slavile protiv Islanda u gostima 84:62.

Izabranice Roberta Injigesa bile su dobre na premijeri u podmlađenom sastavu. Drugo poluvrijeme bilo je bolje u izdanju našeg tima koji je očekivano igrao po notama Jelene Dubljević. Predvodnica nove generacije ubacila je 30 poena.

Foto: FIBA

A ono što može posebno da raduje ljubitelje ženske košarke u Crnoj Gori jeste debi mlade Cetinjanke Dragane Živković za seniorski tim.

Djevojka visoka 179 centimetara sa samo 16 godina uspjela je da ne meču sa Islanđakama dođe do prvih debitantnskih poena. Koš uz faul i dodatno bacanje za ukupno tri poena koja su samo najava onoga što bi ova djevojka trebala da predstavlja u budućnosti.

“Prije svega rekla bih da je ovo veoma bitna pobjeda za naš sastav. Ja sam prezadovoljna što sam dobila šansu i mislim da sam je iskoristila na pravi način. San svakog sportiste je da brani boje svoje zemlje a ja sam taj san upravo počela da živim”, izjavila je nakon meča za naš portal Dragana Živković.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar