„Volim Budućnost“ podržala prenos akcija na bivše fudbalere i zaposlene

podgorica1Udruženje „Volim Budućnost“ koje okuplja bivše zaposlene i fudbalere FK Budućnost pozdravilo je odluku Skupštine AD FK  Budućnost o prenosu 8 odsto akcija na bivše fudbalere i zaposlene.

 

„Pozdravljamo ovu odluku i smatramo da če naše učešće u daljem radu FK Budućnost doprinijeti kvalitetu budućeg rada FK Budućnost. I dalje, međutim, i nama i javnosti ostaje nepoznat kriterijum po kojem se aktuelno rukovodstvo kluba opredijelilo za prenos svega 8 odsto akcija na bivše fudbalere i zaposlene“, navodi se u saopštenju.

 

Ovo udruženja smatra da sve odluke koje su od značaja za buduće funkcionisanje kluba, Skupština AD FK Budućnost treba da odloži do konstituisanja novih organa upravljanja, u kojima će učešće uzeti i predstavnici Udruženja „Volim Budužnost“, kao i predstavnici navijačke grupe Varvari, kao legitimni predstavnici manjinskih akcionara.

 

Iz Udruženja kažu, na kraju, da očekuju poziv aktuelnog rukovodstva kluba  na nastavak zasijedanja Skupštine FK Budućnost, koji je predviđen za ovu sedmicu.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button