U petak derbi Budve i Budućnosti

Redakcija
Piše: Redakcija 181 pregleda Dodaj komentar
FOTO: Dejan Mijatović (Pobjeda)
Dvije utakmice 7. kola EPCG Superlige odbojkaša na programu su predstojeća dva dana.
Derbi između ekipa Budve i Budućnost volley-a odigraće se u petak u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sa početkom u 18 časova. Dan kasnije, barske ekipe Mornar i Galeb Liko Soho Group sastaće se u Sportskom centru “Topolica” od 19:30h. Utakmica Jedinstvo – Sutjeska odložena je na zahtjev Nikšićana, a uz saglasnost Bjelopoljaca.
Trener Budvana Miloš Marković očekuje da će njegova ekipa biti na visini zadatka.
“Shodno prikazanom u prvom dijelu sezone, sastaju se dvije kvalitetom prilično izjednačene ekipe. Siguran sam da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica. Očekujem da ćemo uprkos određenim kadrovskim problemima biti na visini zadatka, te na taj način spremno odgovoriti zahtjevu. Nadam se da će utakmica opravdati epitet derbija. Iskoristio bih priliku da pozovem publiku da sjutra od 18h bude uz nas u MSC i podrži nas u što većem broju”, kazao je Marković.
Miljan Bošković, trener Budućnost volley-a kaže da mladi igrači garantuju dobru odbojkašku predstavu.
“Pred nama je drugi meč sa ekipom Budve pred završnicu prvog dijela sezone. Svjesni smo iskustva i stručnosti koji imaju igrači Budve, ali i naši mladi igrači posjeduju kvalitet koji garantuju dobru odbojkašku predstavu. Ja se nadam da ćemo to pokazati na ovom meču, te na pravi način zaokružiti ovaj takmičarski dio”, rekao je Bošković.
Raspored 7. kola EPCG Superlige odbojkaša:
petak, 25. novembar
Budva – Budućnost volley (18:00)
subota, 26. novembar 
Mornar – Galeb Liko Soho Group (19:30h)
Jedinstvo – Sutjeska (odloženo)
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar