U Bijelom Polju i Baru se očekuje velika borba

Redakcija
Piše: Redakcija 162 pregleda Dodaj komentar

Dvije utakmice predstojećeg, 3. kola EPCG Superlige odbojkaša na programu su u subotu, 29. oktobra, dok se posljednja igra u ponedjeljak, posljednjeg dana ovog mjeseca. U mečevima ovog kola Budva je apsolutni favorit, dok bi ostala dva duela mogla da budu vrlo interesantna.

Aktuelni osvajač duple krune, ekipa Budve, u subotu od 18 časova u Mediteranskom sportskom centru  dočekuje Galeb Liko Soho Group. Domaćin je apsolutni favorit, a nakon eliminacije iz evropskih takmičenja biće potpuno posvećen domaćoj sceni. Na mladom barskom sastavu je da u sudaru sa neuporedivo jačim protivnikom što više nauči i stekne iskustvo.

Istog dana, samo sat kasnije, igra se meč u Sportskom centru “Nikoljac” u Bijelom Polju, između Jedinstva i Budućnost volleya. Na papiru gosti važe za blagog favorita iako domaćin ima maksimalan učinak u prva dva kola (Budućnost ima pobjedu i poraz od neprikosnovene Budve), ali bjelopoljska ekipa sigurno će pokušati da na svom terenu iznenadi goste iz Podgorice i nastavi pobjednički niz.

U ponedjeljak od 18 časova u barskoj “Topolici” sastaju se Mornar i Sutjeska. I u ovom susretu očekuje se velika borba u kojoj je teško prognozirati pobjednika.

Raspored 3. kola EPCG Superlige odbojkaša:

Subota, 29. oktobar

Budva – Galeb Liko Soho Group (18.00h)

Jedinstvo – Budućnost volley (19.00h)

Ponedjeljak, 31. oktobar 

Mornar – Sutjeska (18.00)

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar