Specijal za EURO: Granica ne postoji – čekaju te najveće kvote za sve igre!

Vladan
Piše: Vladan 7 pregleda Dodaj komentar

Već sada možeš da sastaviš šampionski tiket!

 Odbrojavamo dane do početka Evropskog prvenstva, a zagrijevanje za reprezentativni fudbal je već uveliko u toku – magični bonusi za klađenje su spremni i čekaju da ih zgrabite!

Pored najvećih kvota, tu je i poklon dobrodošlice za sve novoregistrovane igrače – 10e bonusa i 200 besplatnih spinova.

Više o svemu saznajte na OVOM LINKU, a sada da se osvrnemo na ono što nas očekuje od 11. juna.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo donosi nam i te kako zanimljive mečeve i to već na samom startu. U fokusu je Grupa F, u kojoj se nalazi aktuelni svjetski šampion – selekcija Francuske, ali i aktuelni evropski šampion – selekcija Portugala. Tu je još i Njemačka, tradicionalno neugodan protivnik, ali i reprezentacija koja ima minimalne šanse da prođe grupu – Mađarska.

Povodom svega što nas očekuje, sportska kladionica Meridian je spremila SPECIJAL ZA KLAĐENJE – već sada možete pogoditi ko će osvojiti prvenstvo i ko će biti najbolji strijelac, ko će biti proglašen za najboljeg mladog igrača, a ko za najboljeg golmana.

Kako dolaze sa naslovom prvaka svijeta, važe i za favorite, pa vas u Meridianu čeka najveća kvota na tip da Francuska osvaja ovo Evropsko prvenstvo – 8.00!

Prvo mjesto za najboljeg golmana dijele Picford Jordan, Mandanda Steve i Courtois Thibaut sa kvotom 5, dok su favoriti za najboljeg mladog igrača Sancho Jadon, De Ligt Matthijs i Foden Phil takođe sa kvotom 5. Da Felix Joao bude proglašen za najboljeg mladog igrača kvota je 8.00.

A ako imate dobar kladioničarski njuh možete predvidjeti i tačan poredak po grupama, ko će biti tim sa najmanje postignutih golova, a ko sa najviše… Pogodite i ko će igrati finale, zašto da ne?

Kvote su ludilo, a ponuda nikad veća!

Sve što zamislite na jednom mjestu – klik OVDJE – a ukoliko imate predlog za igru koja nije na spisku, predložite opkladu i Meridian će vam dati jedinstvenu kvotu.

Kladite se na bilo koju moguću i nemoguću situaciju na meču – granica ne postoji!

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar