Skupština Džudo saveza Crne Gore odložena

Vladan
Piše: Vladan 133 pregleda Dodaj komentar

dzudo savez crne goreIako je bila zakazana za juče, Skupština Džudo saveza Crne Gore odložena je i biće održana u narednih 15-ak dana.

 

Razlog odlaganju zasjedanja, na kojem je trebalo da se izabere i novi predsjednik Džudo saveza, te razmatraju i usvajaju finansijskog i izvještaja o radu Saveza u prethodnoj godini, je proceduralna greška prilikom donošenja Rješenja Uprave za sport iz 2010. godine.

 

Redovna Skupština odložena je na zahtjev v. d. direktor Uprave za sport Igora Vušurovića, pošto prethodno rukovodstvo te institucije godinama unazad nije ispoštovalo odluku Upravnog suda. Greška Uprave za sport je što Rješenje u sporu u Džudo savezu nije dostavilo objema zainteresovanim stranama. Novo rukovodstvo Uprave za mlade i sport želi da u ovom slučaju ima čistu situaciju, ali i očekivanje da će se problem riješiti u naredne dvije sedmice“, kazao je sportski direktor DžSCG Dragan Mrvaljević.

 

Prije odluke o odlaganju, u svečanom dijelu Skupštine proglašeni su najbolji u prethodnoj godini – takmičar Arso Milić i klub Akademik.

 

DžSCG je zakazao za danas u 11 sati u SC Nikšić Prvenstvo Crne Gore za seniore.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar