Radulović: Naš cilj je jasan – ponoviti borbenost, agresivnost

Vladan
Piše: Vladan 32 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Treći meč u napornom junskom mini ciklusu UEFA Lige nacija, ,,hrabri sokoli“ odigraće sjutra veče protiv Bosne i Hercegovine.

Na Gradski stadion stiže ekipa koja ima četiri boda iz prethodna dva kola, a želja selektora Crne Gore Miodraga Radulovića je da njegovi igrači pruže partiju sličnu onoj sa starta, kada su savladali Rumuniju sa 2:0.

– Igrači su protiv Rumunije odgovorili na najbolji mogući način. Ako ponovimo takvu igru, siguran sam u pozitivan rezultat. BiH je reprezentacija koju mnogo cijenimo, koja u svom timu ima igrače koji igraju u jakim evropskim klubovima, predvođene Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem. To je reprezentacija koja zaslužuje svaki respekt. Međutim, naš cilj je jasan, ponoviti borbenost, agresivnost i onaj odnos prema igri koji smo imali u posljednje dvije utakmice na svom terenu protiv Grčke i Rumunije i uz podršku navijača siguran sam da možemo da ostvarimo naš cilj, rekao je selektor na današnjoj pres konferenciji.

Selektor je istakao da su on i njegov stručni štab do detalja izanalizirali narednog rivala.

– Dobro se poznajemo, prije godinu igrali smo međusobni meč u Sarajevu. Nepredvidivi su kad je sastav tima u pitanju. Ne mogu da nas iznenade, ali imaju izbalansiranu ekipu i sa po dva igrača na svakoj poziciji. Pojedinačni kvalitet je iznad onog što pružaju kao ekipa. Ipak, najviše cijenimo sebe, igramo pred svojom publikom i imamo cilj, a to je pozitivan rezultat, objasnio je Radulović.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar