Podgorica domaćin eFesta od 07. do 09.septembra

Redakcija
Piše: Redakcija 116 pregleda Dodaj komentar

Podgorica će od 7. do 9. septembra, biti domaćin internacionalnog festivala nauke, tehnologije, gejminga i muzičkog programa eFest koji ima za cilj da okupi ljubitelje kako nauke i tehnologije tako i gejminga, domaću akademsku zajednicu, inovatore i naučne radnike.

“Ovaj edukativno-tehnološki festival okupiće i predstavnike preko 30 evropskih zemalja u okviru organizacije evropskog prvenstva u jednoj od najpopularnijih simulacija sporta današnjice – eFootball-u kojeg je Crna Gora domaćin pod pokroviteljstvom Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) i partnera”, kazali su iz organizacije.

Jedan dio programa namijenjen je gejmerima, u okviru kojeg će osim Evropskog prvenstva u e-fudbalu biti turniri u još 12 naslova igrica. Drugi dio obuhvata naučno-tehnološka dostignuća iz Crne Gore.

U sklopu eFest-a odžaće se i zabavno-muzički program u saradnji sa “Fešta” festivalom, gdje će prisutne zabavljati popularni domaći i inostrani DJ-evi u posebno osmišljenom futurističkom ambijentu.

Za gejming turnire zainteresovani se mogu prijaviti putem linka koji je takođe dostupan na sajtu festivala – www.efest.me.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar