Počela adaptacija stadiona pod Goricom: Nove kapije i elektronski sistem

Na Gradskom stadionu u Podgorici počeli su radovi adaptacije postavljanja i montaže ulaznih kapija i ograda kao i elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, a čitav sistem ulaznih kapija biće pokriven video nadzorom.

Planiranim radovima na Gradskom stadionu predviđeno je da na svakom ulazu bude postavljen system Smart Gate AX500 Security, koji čine ukupno 9 kapija.

Zbog osiguranja ulaza i zaštite Smart Gate AX500 Security systema, postavljene su ograde visine 220cm, koje su predviđene u odnosu na položaj kapija.

Adaptacijom je predviđena nadogradnja postojećeg sistema Video nadzora na način što će sve lokacije predviđene za ugradnju Smart Gate AX500 Security systema biti pokrivene sa najmanje 2 CCTV kamere.

Navedene poslove adaptacije realizuje Fudbalski Savez Crne Gore kako bi objekat Gradskog stadiona zadovoljio stroge uslove FIFA i UEFA ne samo za odigravanje međunarodnih utakmica već za boravak gledalaca kao i nesmetan rad sredstava informisanja.

Podsjećamo da je u prethodnom periodu FSCG izvršio kompletnu zamjenu 12.000  stolica na Gradskom stadionu, a zamijenje su i stolice u VIP loži.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button